By 23 april 2018 Read More →

Leuke blaadjesprikkers voor in de lunchtrommel

Nog steeds maak ik (bijna) dagelijks een gezonde en gevarieerde lunchtrommel voor Job. Daar is het laatste jaar wel wat verandering in gekomen. Job zit nu in een groep 6/8 combinatie en de broodtrommel mag niet meer ’te kinderachtig’ zijn. Oftewel, vormpjes brood worden niet meer zo gewaardeerd. Prikkers echter nog steeds wel. Gelukkig heb ik nog steeds een hele voorraad.

Erg veel verrassende nieuwe prikkers zag ik de laatste tijd niet langskomen. Totdat ik op de Facebookpagina van Hello Lunch de nieuwe blaadjes prikkers zag. Die kende ik nog niet! Ik heb zelf al wel deze blaadjes prikkers in twee kleuren groen. Maar deze zijn nog toffer!

Het zijn blaadjes prikkers voor wortel, tomaat en radijs prikkers. Overal voor te gebruiken uiteraard, maar ze sluiten qua bladerstructuur aan op deze groente. Ik zie ook nog iets wits op de verpakking, maar heb geen idee wat voor groente dat is. Iemand een idee? Hoor het graag.

Nog steeds maak ik (bijna) dagelijks een gezonde en gevarieerde lunchtrommel voor mijn zoon. Van prikkers voor in de lunchtrommel heb ik een hele voorraad. Erg veel verrassende nieuwe prikkers zag ik de laatste tijd niet langskomen. Deze nieuwe blaadjes groenteprikkers van webshop Hello Lunch vond ik erg leuk!

Katrien, eigenaresse van de webshop, vroeg naar aanleiding van mijn enthousiaste reactie of ze een pakje mocht opsturen. Graag! Toen het pakketje arriveerde, liet ik ze aan Job zien of hij ze ook leuk vond. Ja, goedgekeurd! Aan de slag dus.

Nieuwe blaadjes prikkers voor in de lunchtrommel

Het leuke van prikkers vind ik altijd dat een trommel er in een oogwenk er vrolijk en aantrekkelijk uitziet. Regelmatig krijg ik de opmerking ‘waar haal je de tijd vandaan ’s ochtends’. Serieus, met een stel prikkers creëer je in 1 minuut een gezellige trommel. Easy peasy toch? Voor deze trommel kocht ik de Tommies snoeptomaatjes mix. Zo krijgt je trommel nog wat meer kleur.

Nog steeds maak ik (bijna) dagelijks een gezonde en gevarieerde lunchtrommel voor mijn zoon. Van prikkers voor in de lunchtrommel heb ik een hele voorraad. Erg veel verrassende nieuwe prikkers zag ik de laatste tijd niet langskomen. Deze nieuwe blaadjes groenteprikkers van webshop Hello Lunch vond ik erg leuk!

Voor een borrel met onze buren maakte ik deze borrelplank. Gezien de ’tijd om te sporten’ actie van mij en inmiddels ook de buurman, heb ik er ook de nodige ‘gezonde’ happen tussen gedaan. Met deze prikkers maak je een plank met happen ook een stuk gezelliger.

De nieuwe blaadjes prikkers zijn voor 5 euro te koop bij webshop Hello Lunch.

Nog steeds maak ik (bijna) dagelijks een gezonde en gevarieerde lunchtrommel voor mijn zoon. Van prikkers voor in de lunchtrommel heb ik een hele voorraad. Erg veel verrassende nieuwe prikkers zag ik de laatste tijd niet langskomen. Deze nieuwe blaadjes groenteprikkers van webshop Hello Lunch vond ik erg leuk!

Dit artikel bevat producten die ons zijn toegestuurd voor een review.

 

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.