By 28 december 2014 Read More →

Oud en Nieuw versiering maken

Wij vieren de feestdagen allemaal maximaal; 11 november, sinterklaas, Advent en Kerst. Tsja en dan komt oud en nieuw er ook nog achteraan.

Met kleine kinderen is het sowieso lastig om deze 2 dagen feestelijk door te komen en niet voor 12 uur ’s nachts al in bed te liggen. Alle kerstversiering, inclusief boom zijn al opgeruimd. Het minste wat je dan kun doen is wat versiering aan de wand en wat kekke feesthoedjes. En zo moeilijk hoeft het niet te zijn.

Oud en Nieuw versiering maken

Oud en Nieuw versiering maken, dit heb je nodig:

Voor de hoedjes: 

> Lees ook onze andere Oud & Nieuw artikel voor meer inspiratie

voor de hangers:

  • goudkleurig (inpak)papier van Xenos
  • dubbelzijdig tape
  • schaar
  • touw (om op te hangen)

Voor de feesthoedjes: Knip strookjes van het gekleurde papier ( ongeveer 2 x 5 cm) en knip deze in zodat je franje krijgt. Plak de strookjes op het feesthoedje en maak af met een gekleurde pompom.

oud en nieuw props maken

Waaier versiering: Knip vellen papier (ongeveer 20 x 60 cm) en vouw deze zigzaggend tot het eind. Knip de uiteinden in een punt of ronde hoek. Vouw het papier dubbel en plak dit met dubbelzijdig tape of lijm aan elkaar. Je waaier is klaar om op te hangen! Maak een fles kinderchampagne openen bak wat oliebollen, het feest kan beginnen.

Zelf een Oud en Nieuw versiering maken hoeft helemaal niet moeilijk te zijn. Deze feestelijke ideeen zijn snel klaar, stijlvol en eenvoudig zelf te maken! Je leest hier hoe je ze maakt.

Happy new year!

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Ik ben Wimke Tolsma. Ik woon samen met Wopke en 2 prachtige dochters Bente (2007) en Madee (2010) in het Friese IJlst. Ik werk parttime als communicatiemedewerker. Ik hou van kleur, buiten sporten en ben een familiemens. Dingen zelf maken, warmte en gezelligheid en dat alles in combinatie met stijl en mooie producten. Mijn DIY projecten deel ik via mijn blog en Instagram, net als de vele simpel-te-maken-en-lekkere recepten. Op Pinterest pin ik alles wat mij inspireert en waarbij mijn hart een sprongetje maakt.