By 24 september 2013 Read More →

Kussensloop zelf maken met gratis download

Deze schattige kussensloop zelf maken is heel makkelijk met deze gratis download en transferpapier. Lees hier hoe je het maakt.

Ik heb weer een fijne, easy DIY voor je! Deze schattige kussensloop maak je eenvoudig zelf, voor je dochter, zoon of als cadeautje.

De illustratie maakte ik al voor je. Je hoeft hem alleen maar op een kussensloop (of ander textiel) te strijken!

Kussensloop zelf maken

Zo ga je te werk:

  • Koop een wit (of ander lichte kleur) kussensloop of stuk textiel (katoen).
  • Download en print de transfer op transferpapier van bijvoorbeeld HEMA, volg de instructies van het betreffende papier.
  • Ik koos er voor om met textielstift (of verf) de kussensloop nog verder op te leuken met kleine strikjes. Use your creativity!
  • Knip de illustratie rondom uit. Ik hield rondom ongeveer een centimeter aan.
  • Vervolgens strijk je de illustratie volgens de instructie van het transferpapier (met een stukje bakpapier tussen strijkijzer en transfer) op de kussensloop.
  • Na afloop fixeren en een niet te heet wassen!

Veel plezier ermee!

Deze schattige kussensloop zelf maken is heel makkelijk met deze gratis download en transferpapier. Lees hier hoe je het maakt.

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Eefje Kleijweg richtte in 2011 samen met Maike MoodKids op. Inmiddels werkt ze weer fulltime als freelance vormgever vanuit haar studio in Groningen, waar ze ook woont met Eric en twee kids, Sam ('13) en Lily ('09). Naast grafische vormgeving houdt Eefje interieur design, illustratie, stoeien met Sam, knutselen met Lily, arthouse films en sporten.