By 20 augustus 2014 Read More →

Slapen op een podium

Vorig seizoen viel ons oog al op de kinderbedstee van Knuze. Niet te overtreffen dachten we toen. Fout! Dit seizoen komt Knuze – een samenwerking tussen meubelmaker Fonzi en webwinkel Knuss – met nog zo’n bijzonder kinderbed.

” Dames en heren, hooggeëerd publiek, mogen wij uw applaus voor : Het Theaterbed ! ”

theaterbed knuzi

Het Theaterbed

Dit opvallende kinderbed heeft een dubbele functie. De dubbele wanden zakken overdag via een speciale constructie boven het matras waardoor er een podium ontstaat. Briljant niet waar?! ‘s-Nachts lekker dromen van een carrière als goochelaar, een mooie ballet voorstelling in tutu of optreden als volkszanger. En dan overdag je droom waarmaken.

In dit kinderbed met een eigen podium zijn dromen dus echt geen bedrog!

Meer informatie en online verkoop op: Knuss.nl

theaterbed knuss

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Trend, Kinderkamer

Auteur:

Maike richtte in 2011 samen met Eefje MoodKids op. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos ergens op de Veluwe. Maike is een echte lekkerbek en kookt het liefste uit eigen moestuin. Maar stiekem houdt ze ook van grote stukken mooi vlees. Maike staat graag en vaak in de keuken, om te koken en te proeven. Haar kookkunsten, recepten en andere foodtalk deelt ze op haar website www.KookGewoon.nl.