By 12 oktober 2012 Read More →

Warme Wollen Winactie

Ken jij de webshop KidsLOVEknits al? Nee? Tijd om even kennis te maken!

Bij Kidsloveknits vind je handgebreide of gehaakte baby- en kinderkleding, gemaakt van de mooiste garens. De hele collectie wordt op maat gemaakt voor kinderen van 0 – 11 jaar. Je kiest zelf de kleur van een gebreid hip rokje met pomponnen, vestje, truitje of jurkje voor je dochter. Of zoekt naar een gebreide stoere trui, pet of broek voor je zoon.

Kidsloveknits kiest enkel de mooiste garens uit. Vaak zijn de garens met de hand geverfd en gesponnen. Zuiver natuurlijke materialen, zoals wol, katoen, linnen of zijde, zorgen voor een kriebelvrij en fijn draagcomfort.

Namens Kidsloveknits mogen we 2 warme wolle setjes weggeven bestaande uit een pet en kohl sjaal in een kleur en maat naar keuze.

Snel naar de winactie van KidsLOVEknits.

winactie kidsloveknits

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

MoodKids is hét meest complete online magazine voor de allerleukste ouders. Lees snel verder wat je van ons kunt verwachten >>