By 1 september 2018 Read More →

Pinterest top 5 week 35 2018

Om eerlijk te bekennen was er een beetje de klad in gekomen: het wekelijkse ‘wat is er het meest gerepind deze week-lijstje’. Bijna een jaar geleden dat ik de lijstjes maakte. Jammer, want wij zijn fanatiek op Pinterest bezig en er wordt enorm veel gepind van onze pagina’s. 2,4 miljoen (!) keer per maand om precies te zijn. Veel hè!

Dus we pakken de rubriek weer op. Vanaf nu publiceren we iedere week weer de top 5 van meest gerepinde plaatjes van ons Pinterest-account. Ter inspiratie en vermaak! Volg je ons Pinterest account al? Hier vind je heel veel leuke ideeën die wij voor je verzamelen.

Bekijk hier onze andere populaire repins

Populaire repins van week 35– 2018

Dit zijn (in willekeurige volgorde) de pins die vorige week het meeste gerepind zijn van het MoodKids Pinterest-account. Klik op de afbeelding om direct naar de pin op Pinterest te gaan. En hem op je eigen pagina te pinnen. In de kop vind je een directe link naar het achterliggende artikel op de betreffende website.

# DIY cardboard van Zygote Brown Designs

# Dierenbroodjes van Buzzfeed

# Poppetjes van eikels van Zomaarleukedingen.blogspot.com

#De review van Thomas over het kinderboek ‘Het Rekenrijk’ van MoodKids

Wiskunde is belangrijk in onze hightechsamenleving, maar veel kinderen vinden saai. Daarom schreven Stefan & Govrien een spannend kinderboek: Het Rekenrijk. Lees onze review.

# DIY unicorn kostuum van Craftaholic Anonymous

[ssba]

Comments are closed.

Posted in: Digi, Trend

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, is ze gestart met MoodKids. Daarnaast heeft ze samen met Dennis een marketingcommunicatiebureau.