Speelkledenwinkel

Allergievriendelijke kinderkamer vloerkleden

Naar deze shop!

 

Kleurrijke, fantasie prikkelende kinderkamer vloerkleden en speelkleden, die heerlijk zacht aan de voetjes zijn. Ze zijn een gewilde aanvulling op de eigentijdse babykamer en kinderkamer. Bij de Speelkleden Winkel vind je de leukste en origineelste kindervloerkleden. Bekijk het assortiment hier.

Kleurrijke, fantasie prikkelende kinderkamer vloerkleden en speelkleden, die heerlijk zacht aan de voetjes zijn. Ze zijn een gewilde aanvulling op de eigentijdse babykamer en kinderkamer. Bij de Speelkleden Winkel vind je de mooiste, hipste en origineelste kindervloerkleden voor trendy jongenskamers en meisjeskamers!

Bij deze webshop staat kindveiligheid voorop. Haar kinderkamer vloerkleden zijn daarom volkomen vrij van giftige stoffen en bovendien anti-allergeen, wat ze ook geschikt maakt voor kinderen die last hebben van allergische of astmatische aandoeningen. De onderscheidend hoge kwaliteit maakt ze heerlijk comfortabel voor kindervoetjes, waarbij de gebruikte (eco)garens een lange levensduur garanderen.

Eigentijdse en veilige kinderkamer vloerkleden

In deze webshop zul je zéker slagen als je een eigentijds en veilig speelkleed zoekt, waarbij je kunt kiezen uit een zeer uitgebreid aanbod. Naast de Kids Collectie vind je hier ook hippe vloerkleden voor tienerkamers én eigenzinnige kleden voor het volwassen interieur.

Neem een kijkje en laat je verrassen door de inspirerende ontwerpen van topmerken zoals het Nederlandse Arte Espina (met een compleet nieuwe kindercollectie) en Brink & Campman. Of kies uit de funky wollen vloerkleden van het uitbundige Harlequin en Scion.

Ontdek het zelf en laat je verrassen!

www.speelkledenwinkel.nl

[ssba]