Neem je kids in de maling! 1 april grappen voor kinderen

Goede 1 april grappen, ik hou ervan! Ik merk wel dat ik tegenwoordig wat meer op mijn qui-vive ben. De 1 aprilgrappen vliegen me namelijk al dagen van tevoren om de oren met allerlei persberichten.. Een paar, die ik al als 1 april grap heb bestempeld, laat ik je zien. Onderaan het artikel vind je een 5-tal 1 april grappen voor kinderen.

# Schultenfrau: bier voor échte vrouwen!

Aldi komt met Schultenfrau. Zo schrijven ze: Ons bier voor échte vrouwen! Heerlijk fris pils met een vleugje prosecco en een snufje chocolade. Perfect voor een avondje met de meiden of gewoon lekker bingen op de bank. Binnenkort verkrijgbaar bij ALDI!

 

# Twinning in je bikini met je hond

Hunkemöller komt met dog-kini’s. Twinnig met je hond. Of zoals Hunkemöller zegt: “Hoe cute! Jouw beach kiekjes worden nu nog leuker met jouw hondje in dogkini. Vanaf half april in de winkels, maar gelukkig al vanaf begin april te bestellen.” Ik zeg: 1 april!

# A. Vogel Oorspray Oost-Indische kers voor partner of kinderen met selectief gehoor

Deze oorspray van A. Vogel is nieuw. Speciaal voor mensen met een selectief gehoord. In de begeleidende video wordt het volgende gezegd: “Vooral kinderen en mannen blijken hier last van te hebben. En je snapt het, dat vooral de vrouw des huizes zich hier behoorlijk aan kan ergeren.”

 

5x 1 april grappen voor kinderen

Job is al paar dagen bezig met de ultieme grap voor zijn juf, maar wat hij nog niet weet is dat ik hem dit keer zelf ook in de maling ga nemen…

# Lekkere limonade

Job krijgt eigenlijk altijd water mee naar school, maar morgen verras ik hem met limonade. Maar dan wel de jelly variant. Dat wordt lastig drinken! 😉 Geen jelly in huis? Dan kan het ook met limonade met gelatine erbij.

Met deze 5 1 april grappen neem je je kids op een leuke manier in de maling. Maar wees gewaarschuwd: je wordt natuurlijk 10x terug gepakt.

# Trek die klei maar uit de kast

Voor de Facebookpagina van Play-Doh hebben we een tijdje allerlei leuke dingen bedacht en gefotografeerd. We hebben ook 4 leuke 1 aprilgrappen bedacht, die je makkelijk kan maken met klei.

1 april grappen met Play-Doh

# De tijd van de wekker een uur later zetten

Ik weet niet hoe het bij jullie is, maar mijn kind is altijd bang om te laat te komen. Zal wel een natuurlijke tegenhanger van mij zijn, want ik ben privé (zakelijk ben ik braver) altijd te laat. 😉 De tijd van de wekker een uur later zetten zou bij hem echt een hele goede zijn… Alleen vrees ik wel dat dit één van 1 aprilgrappen is, die

# Speciale paaseitjes

Dit is al een oude, maar deze blijf ik grappig vinden. Haal heel voorzichtig het papiertje van een paaseitje en vervang de inhoud door een druif. Succes verzekerd!

vervang een paasei door een druif 1 april grap

# Moestuintjes

Zo jammer dat AH dit jaar geen moestuintjes heeft. Want deze grap, die mijn oud-huisgenote Anneke uithaalde bij haar dochter, vind ik nog steeds echt briljant. Zij verving ’s nachts één van de ingezaaide tuintjes door een plant. Je snapt vast de reactie wel. ;

1 april grap voor kinderen

Welke 1 april grap haal jij uit met je kind? Laat het ons weten op Facebook. Meteen weer inspiratie voor volgend jaar! 😉

>> Bewaar ze op je eigen Pinterest-bord <<

Met deze 5 1 april grappen neem je je kids op een leuke manier in de maling. Maar wees gewaarschuwd: je wordt natuurlijk 10x terug gepakt.

Comments are closed.

Posted in: Opvoeden
Nicole Gorseling

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, focust ze zich nu volledig op MoodKids.

Simple Share Buttons