By 18 juni 2013 Read More →

Bloesem Wear – sieraden voor mama’s en meisjes

Vorig jaar kwam Irene Hoofs van Bloesem Blogs ook al met zo’n geweldige lijn mama en kindersieraden. Waren het toen neon, hout en een enkele parel die de boventoon voerden, vandaag de dag zijn het vooral de oude klassiekers die deze alleskunner voor Bloesem Wear in een nieuw jasje heeft gestoken.

bloesem wear sieraden voor moeder en dochter door Irene hoofsbloesem wear sieraden voor moeder en dochter door Irene hoofs

Parels met een neon touch, gouden of zilveren kralen en edelstenen in pastel kleur. Net weer een stapje verder van de kinderlijke kralen kettingen die je overal al ziet, heel erg stijlvol dat Bloesem Wear! Ik zou willen dat mijn parels – die al jaren in de kast liggen -ook zo’n mooi neon detail hadden, ik zou ze direct weer dragen..

Een klein probleempje is er wel… wat te kiezen, alles is even mooi!

Je hoort het wel wij zijn enorm dol op Irene & Bloesem Wear .

bloesem wear sieraden voor moeder en dochter door Irene hoofs

BannerMoodKidsUpdates
Fijn als je dit artikel deelt..Share on Facebook0Email this to someonePin on Pinterest10Tweet about this on TwitterShare on Google+0

Comments are closed.

Posted in: Fashion, Trend
Maike Keuben

Auteur:

Maike, is naast mama van twee meiden oprichter van Moodkids. Ze woont samen met haar vriend, dochters en honden in een schattig boerderijtje in het bos. Shopt het liefst online, houdt van Dutch Design, latte macchiato, cheesecake en vers gebakken brood. Is altijd op zoek naar dingen die het leven leuker, mooier en gemakkelijker maken.