Brandweerman Sam fans mogen dit uitstapje niet missen!

Op zondag 23 juli 2017 gaat de film Brandweerman Sam – Ufo Alarm! in première bij Veiligheidsmuseum PIT. Om dit te vieren zijn er van 23 juli t/m 20 augustus verschillende Brandweerman Sam activiteiten te beleven bij PIT. 

Van 23 juli t/m 20 aug 2017 zijn er verschillende Brandweerman Sam activiteiten te beleven bij Veiligheidsmuseum PIT. Een leuk uitstapje voor echte fans!

Na de première zijn er t/m 20 augustus verschillende Brandweerman Sam activiteiten te beleven bij PIT. Knutsel je eigen Brandweerman Sam helm en doe brandweertestjes in het museum om je Brandweerman Sam diploma te behalen. Ook is er een Brandweerman Sam kleurplatenwedstrijd in het museum waarbij museumbezoekers kans maken op een leuk Brandweerman Sam prijzenpakket! Deelname aan de Brandweerman Sam weken is gratis, je betaalt alleen museumentree. Op maandagen is PIT gesloten.

Maak kans op exclusieve premièrekaartjes voor de Brandweerman Sam – Ufo Alarm!

De première op 23 juli is besloten en alleen voor genodigden. Wel kan je tot en met 18 juli kans maken op 2x 2 premièrekaartjes via de winactie van Veiligheidsmuseum PIT via hun Facebookpagina.

Voor meer informatie kijk op: www.pitveiligheid.nl/sam

Comments are closed.

Posted in: Er op uit, Thema
Nicole Gorseling

Auteur:

Nicole is eigenaar van MoodKids, getrouwd met Dennis en moeder van zoon Job (2008). Na een korte carrière als juf en bij verschillende uitgeverijen te hebben gewerkt, focust ze zich nu volledig op MoodKids.

Simple Share Buttons