Recept wraps met vis tandoori en yoghurtsaus

Recept wraps met vis tandoori en yoghurtsaus

Wraps zijn hier populair! Job noemt ze overigens “Mexicaanse pannenkoeken”. Toch weer een ‘P-gerecht’ hè!  

Met verschillende ingrediënten en voldoende groente erbij zet je in no-time een lekkere maaltijd op tafel.

Recept wraps met vis tandoori en yoghurtsaus

Wraps zijn hier populair! Met dit recept wraps met vis zet je met verschillende ingrediënten en voldoende groente in no-time een lekkere maaltijd op tafel.

2 volwassenen, 2 kinderen

Bereidingstijd: 20 minuten

Ingrediënten:

375 gram witvis, in stukken gesneden

1 pak MAGGI Wraps Kruidige Tandoori

1 ui, gesnipperd

2 tomaten, in stukjes gesneden

1 stronk paksoi, in reepjes gesneden

1 blik kikkererwten (400 g, uitlekgewicht 265 g)

100 ml kokosmelk

150 gram (onbereide) zilvervliesrijst

1 eetlepel olie

handje verse koriander, fijn gesneden

 

Bereidingswijze:

1. Bereid de vis en groenten voor.

Snijd de vis in stukken. Snipper de ui. Snijd de paksoi en houd het wit en groen apart. Snijd de tomaten in stukjes. Spoel de kikkererwten af en laat uitlekken.

2. Bak de ui, het wit van de paksoi en de tomaten.

Verwarm de olie in een wok of hapjespan. Bak de ui ongeveer 2 minuten. Voeg het wit van de paksoi en de tomaten toe en bak 3 minuten verder.

3. Voeg de kruidenmix, kokosmelk en overige ingrediënten toe.

Zet het vuur lager. Voeg de kruidenmix en kokosmelk toe, meng goed door elkaar. Voeg dan de vis, kikkererwten en het groen van de paksoi toe en roer voorzichtig. Laat het geheel circa 3-5 minuten zachtjes pruttelen tot de vis gaar is. Bereid de zilvervliesrijst zoals aangegeven staat op de verpakking.

4. Bereid de yoghurtsaus en verwarm de wraps

Doe 4 eetlepels yoghurt in een schaaltje en roer de sausmix erdoor.

Haal de wraps uit de verpakking en besprenkel ze met water. Leg ze vervolgens op een bord en verwarm de wraps gedurende 1 minuut in de magnetron of gedurende 3 minuten verpakt in aluminiumfolie in een voorverwarmde oven (200C).

5. Serveer het gerecht

Beleg de wraps met de vulling en rol de wraps op. Meng de overgebleven vulling door de zilvervliesrijst. Serveer de rijst en het yoghurt-kruidensausje in losse schaaltjes bij de wraps. Garneer eventueel met koriander.

Op zoek naar een ander recept met wraps? Hier vind je andere variaties

[ssba]

Comments are closed.

Auteur:

Op Moodkids verschijnen regelmatig reviews of advertorials. Wil je weten waarom? Lees dan verder.